FB

Friday, June 15, 2012

Taman Tamadun Islam : Bayaran Masuk Ke Taman Monumen

Assalamualaikum ...

dewasa RM 15 sorang..ibu dan ayah nak masuk bayar RM30.00..wafiq belum sekolah..so selamat..hmm..mahal jugak kan...hehe

lepas bayar dapat passport..unutk satu passport juga akan dapat meal voucher RM 2.00 , retail voucher RM 2.00..mahu atau tidak kena tambah jugak tunai kalau nak guna voucher2 tu..untuk retail voucher kami tak jumpa pun barang yang harga lebih sikit je dari RM 2..last ambil fridge magnaet yg berharga RM8..

kami pergi Jumaat lepas..pukul 10 baru bertolak dari rumah..kurang 7 minit dah sampai..dekat je pun..tapi ni 1st time nak masuk Taman Monumen ..petang2 lepas balik keje selalu dtg sini..biasa setakat jalan-jalan sekitar TTI tu je..bawak Wafiq tengok orang main jet ski..tak pun Wafiq main slide kat situ..



sebelum masuk passport kena cop..keluar pun kena cop..Untuk setiap vixit harganya tetap RM 15. Cuma pada second visit akan dapat free tram ride or bicycle ride..untuk third visit pulak akan dapat 30% discount untuk sewa buggy dan free tram or bicycle...




nanti next entry yaya cite bila dah masuk dalam Taman Monumen tu ye...



.

4 comments:

  1. oh..apa ada kat situ? bleh terangkan? haha.. *tetiba rasa berminat. :P

    ReplyDelete
  2. Bukan nak ke oversea perlu passport ye Yaya. Pergi sini pun macam ada immigresen kena chop dulu passport...

    ReplyDelete
  3. mahalnye, last time rm 10 je....thn lepas kwn sye practical kt situ....

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...