Monday, June 11, 2012

Tak jadi hantar surat cinta buat Nuffnang

 Assalamualaikum ....

Nuffnang ohh Nuffnang

dah lama merajuk dengan Nuffnang..semalam baru ingat nak hantar surat cinta buat Nuffnang..nak jugak karang sehingga setengah muka surat...dah siap karang tp tak jadi sebab tak leh nak taip'nombor-nombor aneh'..(read as verificarion code)asyik keluar gambar tapak tangan aje bila dihalakan cursor..last copy n save segala karanganku dalam notepad..

seolah Nuffnang boleh baca je isi hatiku yg dukacita nie..hihi... pagi nie bila bukak Nuffnang.. dah senyum sikit.. akhirnya ...



lekat juga 1 BE... Unilever Walls Cornetto Uda & Dara


tak jadi hantar surat cinta .. tak nak merajuk dah... TQ Nuffnang..

tp kan .. kalau dapat 4 5 ketul BE dah tentu saya senyum sampai telinga.. dah bg BE tu biarlah iklan tu lama sikit menari kat blog nie... tak nak la macam sebelum nie... nak beli eskrem Walls Cornetto pun tak lepas...






8 comments:

  1. BE saya sume dah jadi ME...bila nak dapat BE baru ni...

    ReplyDelete
  2. best la...Ayu gak yg dok plan nie nak karang surat cinta kat nuffnang...dah lama kemarau BE

    ReplyDelete
  3. betul2..kdg be menari sekjp sgt...lepas beli eskrem malaysia jer

    ReplyDelete
  4. hehehehehe sabo jelah.xjd anta trus eh.takut cik nuffy.

    ReplyDelete
  5. assalam naz azra..boleh merajuk jugak ye..he he..kalau acik tu..dah lama dah acik merajuk tu

    ReplyDelete
  6. akak pun masih ada 2BE dok menari. harap kekal lama

    ReplyDelete
  7. waii..rezeki..saya ppun nak hantar surat cinta pada nuffnang lah..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.