FB

Monday, June 25, 2012

Refill Time

Assalamualaikum ...

bukan setakat perut je kena isi taw


pagi nie sampai ofis terus buat keje refill ..pen merah kesayangan dakwat dah kering..ambil pen hitam baru..dah banyak bulan dah pinjam pen hitam orang meja sebelah..pen sendiri hilang ntah ke mana..tak mungkin diambil orang sebab dah ada nama..99% staff pakai kemudahan alat tulis ofis..(bossy pakai yg branded la.ape kelas pen pilot..kan..^_^ )...kebarangkalian untuk pen hilang sangat tinggi ok..sebab semua pen sepesen..langkah bijak kita tepek nama.. pen yaya kalau hilang tak lain tak bukan (sangat yakin) semestinya menyorok dalam file...tapi tak tau file mana..file berlambak..tak perlu dicari..nanti suatu hari terbuka file tu maka menjelma le pen atau pemadam atau pembaris ^_^

bukan sekadar sebatang pen..tak de pen hitam, biru, merah boleh terganggu ahkak! kena kalerful gitew supaya mudah nampak mana penting dan yang mana sangat penting.

masa study dulu kena ada banyak kaler lagi.pink,hijau,purple,oren..sampai tak boleh tinggal satu pun..rasa macam semua warna pen tu penting..hahaha...




*hidup biar ceria..warna-warni itu perlu....^_^







.


5 comments:

  1. Kakak pun guna pen ini di office. Refill dah sediakan ambil saja. Tapi hanya ada merah/hitam saja. Kalau nak ada audit baru beli yg hijau...

    ReplyDelete
  2. tu la masa blaja dulu mmg kalerful je tulis note...mcm2 kaler pen ada..

    ReplyDelete
  3. saya takde refill2 ni..pakai pen pakai buang je.. opis supply..hehe

    ReplyDelete
  4. shima tak pernah refill balik.. terus beli baru wakakakaka.. sungguh la pembaziran disitu ;)

    ReplyDelete
  5. byknyer pen..kiter pkai pen hok murah jer..ilang sokmo ekpong...

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...