FB

Monday, June 25, 2012

Ini ke yang dikatakan unik ?

Assalamualaikum ....


sebelum minta office boy pergi depositkan cheque nie..ada baiknya snap dulu..buat kenang-kenangan..ahakz.


perasaan ke tidak part mana yg uniknya?
 tentu lah pada tandatangan ....kellasss gitew! 
sekali tengok macam conteng nak cancel kan chq..tp tandatangan rupanya....
macam-macam pesen tandatangan..kalau korang la tengok tandatangan nie...agak-agaknya la kan boleh tak korang nilai macam mana perangai dan rupa tuan punya tandatangan ??


yaya rasa ...
tuan punya badan penandatangan adalah seorang yang ....

serius, simple, tak berapa nak kreatif , jenis kerja nak cepat je..setakat nak sign chq tak perlu susah-susah..sign je... dari segi rupa..ntah la..(umpama suara sedap tak semestinya hensem,tandatangan unik tak semestinya segak...tapi boleh jadi ganteng gitew  ^_^)


ish..pandai2 je mentelaah tandatangan orang..sekadar suka-suka jer taw..



*kita nie..kalau tak kenal rapat dengan seseorang jangan cepat menilai..apatah lagi kalau penilaian tu berbaur negatif...tak kenal maka tak cinta no comment..jangan nak dijaja perihal negatif orang .. berdosa...






.


9 comments:

  1. mak aih..nasib baik tak sambung kertas utk tandatangan je..bukan senang nak tiru ni.. kena kira ada berapa ombak dia tu..haha..

    ReplyDelete
  2. Adoii la tanda tangan... Mmg mcm contengan

    ReplyDelete
  3. Ya Allah... dahsyat betul signature dia. Besar banget tu!!

    ReplyDelete
  4. alahaiii, tandatangan camtu pun ada....hehehehe

    ReplyDelete
  5. igtkan cek salah td...walaupun nampak sign cam conteng tp bukan mudah nak tiru tu...heheheh

    ReplyDelete
  6. salam..

    mungkin orgnya simple tp sukar untuk didkati ;)

    ReplyDelete
  7. mmg unik..cam nelah rupanya yer. wida pon pernah tgk customer bg cek, dia sain garis lurus jer.rasa nak suke pulak..
    rupa2nya dia buta huruf..so reti wat garisan n bulatan je. tapi duit dlm akaun..beratus ribu, fuh. kita yg bijak pndai ni pon..duet asyik x cukup..huhu

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...