Friday, June 8, 2012

Euro 2012..demam bola sepak kembali!

Gambar diambil dari dinding rumah mak ^_^

 

bergegak gempita la nampaknya rumah ni..'berseri' dengan teriakan bola..apa nak buat..punya 3 orang adik lelaki mmg macam nie..

 

harapnya adik lelaki yg dua orang tu lebih banyak tengok bola bersama kawan-kawan di kedai makan..bukan ke lebih meriah wahai adik-adikku..hahaha..(dapat jimat bil elektrik sebenarnya..hhehe) yg lelaki bongsu tu tak apa la..masih sekolah,tak sanggup mana rasanya dia tu nak stay up.

 

agaknya ada tak rakan yaya di alam maya nie (kaum ibu) sanggup bangun tengah malam menonton perlawanan bola?

 

 

2 comments:

  1. bola memang betol mengasyik kan.. org pompuan jgn merungut ye bila musim bola menjelang... haha

    ReplyDelete
  2. waduh...tak snggup le bangun memalam, unless kalau weekend...hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.