Friday, June 1, 2012

Alhamdulillah... RIFQI HARRAZ sudah sihat

Assalamualaikum ...

Rifqi Harraz ni anak saudara yaya..anak adik yaya yg keje nurse kat Hospital Teluk Intan tu ..mamanya nama Hamiza, papanya nama Hamirrudin.. jadi dapat anak nak ber Ha Ha jugak..ahhaha...

kesian Harraz..masalah kahak dia belum pun  hilang..awal minggu nie..masuk wad lag..kali nie masalah semput pulak.tapi alhamdulillah.petang kelmarin dah discharge..

sayu hati bila adik yaya mms gambar harraz..kecik-kecik dah kena masuk wad... tp bila keadaan dia dah bertambah ok..bukan main aktif lagi..24.05.12 Harraz genap 7 bulan..seminggu nie baru pandai merangkak.. ada hati nak merangkak turun katil hospital..hehe .. masuk wad kali nie Harraz kena sedut oksigen..bg pakai alat sedut oksigen tu tak mau...dah pandai marah-marah...harraz oh harraz...

nie pulak masa kena tahan wad bulan 3 ari tu..masalah kahak..doktor pun ada syak jantung dia masalah..sebab ada bunyi lain sikit..tp alhamdulillah tak ada apa-apa...


gambar lama..sebelum cukur rambut..





9 comments:

  1. Moga Harraz terus sembuh - tengok dia senyum suka kan cute:)

    ReplyDelete
  2. semoga cpt sembuh Rifqi Harraz :)

    ReplyDelete
  3. Aloo comel nya.. Cepat sembuh ye Harraz

    ReplyDelete
  4. kesian tengok anak2 yang kecik2 lagi da kena tahan di hospital..semoga harraz sihat selalu..

    ReplyDelete
  5. tomeynye, samer2 kte doakan dier....

    ReplyDelete
  6. kesian tgk budak2 kecik yg tak sihat.
    banyak2 kan berdoa ye kak. semoga harraz cepat sembuh :))

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kesiannya....
      dah sihat kan...Alhamdulillah....

      Delete
  8. yelah..kesian kan kalau tgk baby kecik2 kena masuk wad.
    moga cepat sembuh yerr

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.