Sunday, May 20, 2012

Rahsia

Assalamualaikum...

sampai jugak hajat nak ke Rahsia Stall nie..tak jauh mana pun dari rumah..drive tak sampai  dua minit pun..haha..tapi memang yaya tak pernah perasan pun Rahsia Stall nie..sampai ler terbaca kat blog Yani.. ye la mungkin yaya selalu keluar kut simpang kiri.. Rahsia nie pulak duk kat simpang belah kanan..

Rahsia nie kedainya biasa-biasa je..cuma kat sini semua western..harga pun mmg jauh lebih murah nak banding makan western kat tempat lain..walaupun kedai biasa-biasa..tapi tahap kebersihan kelas A!

mak yaya tanya nak pergi mana..yaya just jawab .... 'rahsiaaaaa.....' bila  dah balik rumah tu mak tanya nak makan ke tak..yaya bg tau la..tak nak dah sebab dah makan..tapi boleh mak jawab...'huh..rahsia la sangat..padahal gi keluar makan je..'...kihkih....'la mak nie..mmg nama kedai tu Rahsia'...

mr. tmfs order nie.. Nasi Butter Chicken ..RM 5.00.butter sauce tu suami kata sedap! (semua daku apa pun sedap!)

Mee Jahak! yaya rasa nak cuba nie..RM 5.00.. kalau ldalam loghat terengaanu 'Jahak' tu maknanya 'jahat'..hehe..tp tak tau la Jahak nie ada maksud lain..tp sikit sangat la mee nie..hehe..

Wafiq makan nugget dah la..hehe..dia bukan makan makanan pelik-pelik...

  order puding utk Wafiq pun dia tak nak makan...

air drebar lori?..air jahak ?.erkkk.... kami order teh 'o' laici je...tempat lain yaya minum harga RM3.00. kat sini RM2.00 shj..buah laici pun besar2!

 next time nak try chicken chop la pulak..^_^




p/s : kalau ada sesiapa rasa tergoda nak pergi lokasinya di Jalan Budiman, Batu Buruk.. tepi jalan je...




6 comments:

  1. kat mane sis..bg lah peta.
    kat thai seafood tu ker?

    ReplyDelete
  2. AIR JAHAK CEMANALA RUPA DIA TU..HAHAHA GELAK JAHAK....

    ReplyDelete
  3. Fuh, boleh tahan terliur juga. Haha.

    ReplyDelete
  4. mmg puding tu nampak sedap,terliur pulak

    ReplyDelete
  5. mee jahak agaknya sebab mee tu sikit je kot hahahaha

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...