FB

Wednesday, May 30, 2012

Membilang hari...

Assalamualaikum ...


4 hari lagi..4 hari lagi....hmmm...


menyesal sudah..(tak berguna..) awak-awal tak nak buat..sekarang dah bulan Rejab..puasa ganti ada balance lagi 4 hari..perut nie dah lama tak puasa..asyik disumbat makanan saja..andai tak keluar lunch pun breakfast mmg tak pernah skip..jadi hari nie..bila puasa terasa juga pedih perut nie..hehe..

pagi td bangun sahur..terima kasih mr,tmfs tolong temankan..kalau tak bergenang airmata la daku sahur sengsorang..sejak dah kawen nie lain benar perangainya..kalau makan mesti nak makan sama-sama..dia pun tutur sahur sama macam yaya..segelas milo dengan rotiboy...tp dia tak puasa pun..hehe...

tp alhamdulillah walaupun ada rasa lapar sikit tapi tetap cergas..mengantuk pun tak hari nie walaupun ofis sunyi..ramai betul ofismate bercuti..lagi tak habis cuti sekolah selagi tu setiap hari akan ada yang bercuti..

teringat cuti sekolah penggal pertama..yaya ada ambil cuti sehari..hari rabu tak silap..khamis tu dah ctu umum..jadi dapatla cuti deret 4 hari campur jumaat sabtu..bos siap kata..'anak tak sekolah pun nak cuti?' .. 'biar la nak saya tak sekolah..saya nak cuti jugak..' hehe..actually yaya nak toilet train Wafiq tp tak kan la nak bg tau dia.. tak sia2 cuti 4 hari...mmg nampak kesannya..sekarang siang hari dah bebas Pet Pet..nk tidur malam je belum berani..kadang tu bangun pagi kering je Pet Pet tu..tak sampai hajat jugak ibu nak tengok Wafiq bebas Pet Pet sebelum 3 tahun..tak ape la..

hari nie belum pun berbuka lagi..tp dari tadi lagi duk membilang hari..lagi 4 hari...lagi 4 hari..haha...Insya Allah minggu depan settlekan semua puasa ganti..

lepas tu jom kita latih perut dgn pusa sunat..latih berlapar...persiapan sebelum Ramadhan...








4 comments:

  1. selamat mengganti pose yer..hehe

    ReplyDelete
  2. cepat...cepat... jgn nak skip puase plk... hik3...

    ReplyDelete
  3. selamat mengganti puasa..saya pun ada nak kena ganti lagi sob sob..

    ReplyDelete
  4. saya pun tengah gigih berpuasa ni...huhu lagi 10 hari lagik...

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...