FB

Saturday, April 21, 2012

URL saya di bloglist kamu ?

 Assalamualaikum ....


Yaya ada ejas sikit-sikt bloglist... blog-blog masakan yang yaya selalu terjah memang tak boleh remove..hihi..sumber inspirasi tu nak masak ape... nak buat kek apa... tapi kalau berbulan tak update maaf la ye...ampunnn....

jadi nak tanya nie.....

sape ada letak blog yaya kat blog korang ?

tapi blog korang tak ada dalam bloglist yaya...

sila komen berserta URL ye...

nanti boleh la keep in touch..ziarah menziarah... ^_^

bukan apa..takut tercicir...kadang tu yaya bila nak blogwalking yaya klik je nama-nama kat komen..sebagai penghargaan datang sini..tak salah kita ziarah rumah dia pulak...betul tak ?

8 comments:

  1. :)... lom masukkan lagi dalam bloglist saya :)

    ReplyDelete
  2. ha,,belog saya xde dalam bloglist yaya lagi..hehehe

    ReplyDelete
  3. dah add kak dlm bloglist wida..
    lama x updated kat design blog tu..hihi

    ReplyDelete
  4. @taufiq : yaya dah masukkan..

    @nor zilla : kak yaya dah masukkan..sorry ye..^_^

    @wida : thanks wida...

    ReplyDelete
  5. thanks kak yaya for earlist response..keep in touch.hehe

    ReplyDelete
  6. http://diariibuwafiq.blogspot.com/ mmg dah berada dalam bloglist saya..:) ntah la dulu pnh join bloglist jd kakak wafiq...hehee

    ReplyDelete
  7. hai kak yaya yang hot. dgn wafiq yang ensem^^

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...