FB

Tuesday, April 17, 2012

Isteri pertama

Assalamualaikum...

Alahai suami..dari jam 9 malam lg duk call TM center,tapi tak berangkat..line busy. Internet kat rumah nie disconnect. Apa masalah ntah.. Suami daku tu bukannya boleh hidup tanpa internet,dah macam isteri pertama..

Jam 10.40 keluar pergi main badminton. Biasa dekat pukul 2 pg jugak baru sampai rumah,tp mlm nie pukul 1 lebih dh ada kat rumah..hmmm...Rupanya game malam nie asyik kalah je..bila ditanya nape sampai boleh kalah nie..boleh dijawabnya sebab susah hati internet down...hoho...ape daaa...senyum saje la..

Try call lg TM, akhirnya berjawab jugak panggilan, dapat jugak en suami bercakap dgn technician..tak payah pun masalah, nk reset password modem je..

so sekarang internet dah ok..baru en suami senyum sampai telinga..hihi..tp paling tak sangka malam nie dia offer basuh sendiri baju seluar yg dia pakai gi main badminton td..buat pertama kalinya sejak kawen dgn dia dekat 4 tahun nie dia nak cuci baju sendiri. Cuci tangan u! Siap tanya macam mana nak cuci baju...xpe ayang bg tau camner ek..haha..

Mmg dia tak boleh hidup tanpa internet.daku nie dah serupa bermadu dengan internet..kihkih..tapi redha je la kan..dah kerja2 dia membuatkan dia intim dgn internet. Daku? Makan hati sket2 je.. Haha..

Sent from Samsung Mobile

4 comments:

  1. tak pe kalau madu ngan intenet...
    kalau dia tenet dgn lain caner..:)

    ReplyDelete
  2. hehe mcm kisah ayh ayu n mak..ayah mmg suka mngadap internet;-)

    ReplyDelete
  3. x pe kalau bermadu dgn internet jer..
    sbb konpem duduk rumah jer kan..

    ReplyDelete
  4. Ok la tuh.. pada dok intim dgn benda lain..Meh shopping handbags meh..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...