Thursday, April 5, 2012

Akibat tipu sunat..legakan dengan Hudson's

Assalamualaikum ...

Gara-gara tak tidur semalaman isnin lepas..terlupa nak tidur..nanti next entri yaya cerita sebab dan musababnya..hihi..jadi bimbang andai mengantuk time keje sampai ofis terus je ke 7e kat ofis nie..nak cari gula-gula..bersiap sedia..tapi alhamdulillah...mengantuk tidak menyerang saya...

tapi bila tengok lukissan kartun kat belakang bungkusan gula-sula tu tersengih sorang-sorang yaya..bila tunjuk kat suami semalam terus dia ketawa berdekah-dekah...hikhik..sopan la sikit abang oiii...kat kedai makan pulak tu..nasib baik ramai orang, jadi tak de sape nak ambil kisah dia gelak...



- WHEN YOUR WIFE ASKS YOU IF SHE LOOKS FAT IN HER NEW DRESS -

jadi nya ....

- SOOTHES LIFE'S LITTLE IRRITATIONS



hahahhaha.....

lepas taip rasa nak gelak lagi... tipu sunat demi menjaga hati isteri..tak pe la gatal tekak...hudson's kan ada...

hahahahah....

3 comments:

  1. hehe..

    kalau nak power lagi makan gula2 hacks kak..mmmg segorlah biji mata tu.

    ReplyDelete
  2. hahahahha....memang kelakar...baca pun nak tergelak... :D

    ReplyDelete
  3. hahahaha dah lama ke paket gula ada kartun gitu? x prasan selama ni hahaha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.