FB

Monday, April 9, 2012

ABPBH ?

Assalamualaikum ...

Status kat FB penuh dengan pasal anugerah semalam..kat blog pun..pasal pemenang, pasal red carpet...yaya tak tengok pun..Wafiq si budak bertuah tu tak kasi tengok..wafiq nie susah sikit nak faham dia bab tv nie..kalau dah dia kata 'tak payah tengok, tutup tv' satu rumah tak leh tengok tv..kalau ada yang gi on dia akan off balik..kalau on lagi terus dia meraung tak bg buka..ikut je la..

so malam tadi malam kami satu family bersembang kosong..segala topik ada..Wafiq pulak dah start main ngan gunting plastik dan kertas..lepas tu baca buku bergambar..baca la sangat, mana reti lagi membaca budak Wafiq tu..tapi suka dengar dia bercerita..bila tengok gambar kat buku dia akan reka cerita dia sendiri..bermula dengan 'pada suatu hari' ataupun 'pada suatu malam' tak pun 'pada suatu petang'..hahaha.. lepas tu cerita ikut gambar..

bagus jugak wafiq tutup tv..terasa bermakna malam kami..hahaha.... walaupun tak tengok i tetap tau abang aaron i kan yang merangkul anugerah bintang popular..thums up bro! 

psst : org cakap fazura cantik sangat semalam..suka jugak dengan fazura nie..sweeet je dia kan? harap ada yg upload gambar fazura..hihi...








2 comments:

  1. hehe..boleh tahan garang jugak si wafiq ni yer.

    ReplyDelete
  2. bagusnya wafiq ni^^
    aaron sweet sgt dgn isteri dia.
    fazura pakai tuxedo. tp ttap nmpk cntik jugak^^

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...