FB

Wednesday, March 7, 2012

WW : Wafiq suka sangat ke rumah jiran sebab ...








12 comments:

  1. cantiknya..taman jiran sis ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. rmh jiran blkng..suka sngt dia pergi..boleh main ngan ayam katanya...

      Delete
  2. sbb laman dye cantek eh.hehehe.

    p/s sis hmmm nt muncul lg.sebulan skali.hehehe.hmmm sihat2 cm ni lah.sakit pala je.

    ReplyDelete
  3. Masyaallah cantiknye... Mana la dak tecik tu suka sgt menyinggah situ, klu aqil pon habis diusiknye nti.. Batu pon dia berminat apatah lagi patung comey tuh huuhuhu

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Nampaknya kena buat taman jugak la ni..Hihi.

    ReplyDelete
  5. kreatifnya jiran ko yaya.. wafiq suke sbb ada 1 malaysia dan hiasan haiwan2 hehehe

    ReplyDelete
  6. wah decoration taman dia mmg cantk...hehee padan la suka pi si wafiq ni ye...

    ReplyDelete
  7. comelnyer dia.. ptt la wafiq suka g situ.. rupanya ada lanskap y cun.. ada lak patung2 animals tu...lg mnarik minat

    ReplyDelete
  8. hi yaya..i am ur silent reader...

    dulu umah sendiri penah le bercita2 nak buat taman2 nih..dah 2 tahun hampeh.com...hahhahaha...

    tapi cita2 tetap ada...:D

    anyway...ada contest baru di my blog..nak invite yaya n frens join...prizes diterbangkan khas dari Vietnam..kekekke..

    ni url nye :

    http://www.admieshuhada.com/2012/03/premium-beautiful-all-u-can-eat-contest.html

    sudi2kan lah..:)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...