FB

Thursday, March 22, 2012

Wardina sedang berusaha..Jom kita tiru!


Assalamualaikum ...


- status Wardina pada isnin lepas di FB -


yaya juga sedang berusaha..sedang belajar...bermula 7 minggu yg lepas mula membuat perubahan dari gaya bertudung..bukan senang dan tak susah juga sebenarnya..alhamdulillah suami banyak membantu..sentiasa teman isterinya pergi beli tudung baru(selendang sebenarnya)..ye la tudung lama dah tak boleh nak pakai..memang banyak duit keluar bila semua nak kena baru..tapi tak pe la..mula-mula nie je.nanti bila dah banyak stok shawl and inner stop la beli..hihi..tudung tu tak la payah mana nak buat perubahan..cuma pakai besar sikit dari yang biasa pakai sebelum nie..cuma sekarang kena biasakan diri memakai stokin dan sarung lengan walaupun berbaju kurung...

doakan yaya kawan-kawan moga hasrat yaya nak menutup aurat dengan sempurna bukanlah sekerat jalan..bukan senang tapi bila terkenangkan arwah ayah dan juga teringat suami yang turut kena tempias kelak itu yang memguatkan semangat yaya....





5 comments:

  1. shima pun.. dh ada 2 helai tudung besar mcm wardina tuh.. Tp keluar umah dok sembang2 masih tudung kecik huhuhu

    Harap dipermudahkan

    ReplyDelete
  2. insyaallah yang..:)
    sama2 kite berubah ke arah yg lebih baek..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..
    buat peringatan diri wida ni jugak

    ReplyDelete
  4. Penghijrahan yg baik harus di jadikan contoh..;-)..nice..

    ReplyDelete
  5. aku pun sdn blaja ke arah itu ^_^

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...