FB

Wednesday, February 22, 2012

Puteri Ayu

Dulu kemain lagi pandang sepi je kuih nie..tengok gitu aje..dah berazali dah wujudnnya kuih nie..dah 'berjamang' jugak ler kedai depan ofis duk berniaga si puteri ayu nie..
 
tapi ..
 
sejak 2 minggu lepas, Allah buka hati nie nak beli 2 ketoi kuih hijau nie..RM0.30 seketoi...ambek ko! sodap rupanya...hihi....ingatkan kuih nie ada rasa manis tapi nice nice saje rasanya..terima kasih Allah beri kesempatan pada saya untuk menikmatai kuih sedap nie... hehe...
 
teringin nak buat sendiri tapi kena beli acuan la pulak..boleh tak kalau guna acuan besi untuk buat tat mini tu..hihi...
 
 
 
psstt :  mood update tengah merundum..tapi blog jiran sebelah, blog kawan-kawan semua tetap ku jengah tp tak drop komen la ye..sorry yek..jangan salahkan saya,salahkan sifat M yg suka bertempek dgn diri daku nie..kahkah..asal nak buat entri je dia datang menyinggah...huhu...
 
 
 
 
 
 

5 comments:

  1. dulu mak akak rasanya dalam sebulantu memang kena buat kuih ni...

    ReplyDelete
  2. oh puteri ayu namanya..x tau pon.selama ni makan jer.paling suka makan bahagian kelapa tu..

    ReplyDelete
  3. ayu je puteri ni...ehehe...saya makan makan kuih ni tp bukan kegemaranlah..:)

    ReplyDelete
  4. dulu kalo ada kenduri rajin aku buat..skang dah malas..sedap tapi leceh skit..jadi beli je hahaha aku pun dah kurang hapdet.. last week mia masuk wad..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...