FB

Saturday, February 4, 2012

Bukan Selalu

Baru menghabiskan sepotong kek..asalnya Wafiq bukak peti ais ternampak kotak kek comel je lateknya dlm peti tu..haruslah dia terliur...tapi budak tu makan banyak mana sangat la.. akhirnya ibunya juga yang habiskan..sedap kek ni..1st time beli..


Nama penuh kek minta maaf ye..tak ingat..tapi nie carrot kek..mungkin namanya carrot cheese cake...hehe...topping mewah dgn cream cheese, bahagian kek pula mewah dengan raisins and walnuts. Maka badanku juga bertambah mewah dgn segala lemak..haha..tak pe...bukan selalu....


Hari nie hari istimewa...tak pe la esok cerita....hehe...badan tak berapa sihat...nak tidur awal sikit...lagi pulak pagi esok ada majlis kena handle di Masjid Abidin..moga bangun tidur pg esok akan hilang selsema dan demam nie.. tak nak la melayan tetamu dengan hidung dan mata berair nie..Allah permudahkan segalanya...aminnn...


Psstt...kalau terliur kek tu esok boleh cari kat Secret Receipe ...^_^




Published with Blogger-droid v2.0.3

5 comments:

  1. suke sgt carrot cake SR, mmg terbaekk!

    ReplyDelete
  2. bestnya kek tu.. tentu ada lg yg special ni kan kan kan ^_^

    ReplyDelete
  3. rara lak tak suke kek carrot ni.hehehe.suke coklat lg.hehehe.

    p/s : yeaaayyyyy thanks sbb kwn2 doakan rara =)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...