Wednesday, January 18, 2012

Gembiranya bila Casey Subramaniam approve saya di FB ^_^

Assalamualaikum ...





dah lama tak dengar khabar Casey...Cuma lagu dia je berkumandang kat radio..suka dengar lagu Jangan Ada Benci .. Seribu Impian pun suka jugak..

Casey pun dah ada anak..comel anak dia...sebijik macam muka Casey...tapi segan la yaya nak minta izin copy paste pics kat sini..kalau korang nak tengok pics add la dia kat FB...hehe...

ermm...yaya tak reply pun coment dia kat FB tu...tak terkata sampai tak tau nak balas apa..kihkhih...ada idea ???

4 comments:

  1. hihihihi....tanyala u buat pe skrg...ewah...

    ReplyDelete
  2. lagu dia best dan baru aku tau dia ni india rupanya.. tp nape muka dia tak mcm adik bradik dia yg lain? hehehe

    ReplyDelete
  3. ni zaman saya skola menengah dulu ni hahahhaha, mmg byk memorinya hehehe

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...