Thursday, January 12, 2012

Ainol Novo 7 Advance

Assalamualaikum....


Korang tau tak ape tu Ainol Novo 7 Advance ? Cuba sebut Samsung Galaxy Tab, I pad,..sure semua tahu...sebenarnya ainol tu pun sejenis tablet jugak...tak glemer pun sebab barang murah...produk China...

Sebenarnya tu kepunyaan suami..semalam baru dapat..asalnya mr.tmfs cakap dia nak beli tablet murah untuk wafiq...eh ntah cmne ntah dia pulak yg guna...tp mcm tak jd bg wafiq..bg pinjam sekali sekala je kut..kan abg? hihi...tp ok la sbb semalam wafiq tak sentuh pun HTC Flyers yaya...duk main tablet yg baru sampai tu je..





Full Android Market ... tp mr.tmfs guna tablet nie untuk baca file pdf je..duk terlentang tergolek pun still boleh baca..katanya lenguh pinggang dah mengadap desktop or laptop lama-lama...hmm..

Wafiq nak kelek ke sana ke mari pun tak bimbang..kalau dikeleknya HTC flyers yaya tu was2 yaya..andai terlucut dari tangan nak menangis pun ibu tak mampu wafiq oii..Si Ainol nie mr.tmfs beli dgn harga RM299..tapi ofis mate yaya ada beli Ainol Basic tp dgn harga RM450..erkkk.....

12 comments:

  1. chantekkk....murah pon murah kan :)

    ReplyDelete
  2. siyes ke hrga rm300 je sis?beli kat mydin ker?
    ingat nak beli utk waiz gak..tp cari yg murah jer. budak2 ni main..kalau terjatuh..sabor jelah.dahlah mahal

    ReplyDelete
  3. beli yg camni jekan..sama je..x sayang sgt incase jatuh @ rosak..huhu

    ReplyDelete
  4. Murahnya..siapa yang beli jenama famous tu, boleh beli 5...wah...teringin den nak ada.

    ReplyDelete
  5. owh takpenah tgk lg.1st tyme tgk ni.murah gak kan kak.

    ReplyDelete
  6. @wida : suami akak beli online..nanti akak double confirm dia beli kat mana..

    ReplyDelete
  7. @wida : suami akak beli online..nanti akak double confirm dia beli kat mana..

    ReplyDelete
  8. wah murah bangat tu yaya... :)

    ReplyDelete
  9. nanti inform kat mummy beli kat mana? Nak beli juga utk si along, anak mummy. Kalau jatuh tak ada ler rasa ralat sangat....sbb murah dr ipad & tab

    ReplyDelete
  10. Oh..yeke.sbb cr2 kat KT ni x de pon hrga cam tu.yang paling murah pon dlm rm600. nnti bg tau yer

    ReplyDelete
  11. ainol advance ni mmg murah skit berbanding ainol basic.. sbb basic ni bagus untuk main game... sy ada anol basic nak nego rm 4xx je dah siap update.. klu nak boleh la serius buyer jerk... call la klu berminat 0197272977.

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...