FB

Monday, January 16, 2012

16.01.12 - 2 tahun sudah

Assalamualaikum ...


Yaya pernah bg tau yaya buat blog nie masa umur wafiq 6 bulan..genap2 enam bulan...

hari nie Wafiq dah 2 tahun 6 bulan..maknanya dah 2 tahun berblog....tapi 6 bulan pertama tak aktif pun...alhamdulillah..suka berblog nie...ada ramai kawan..walaupun cuma di alam maya terasa seperti dah lama kenal..dekat di hati....nak list kat sini kan tercicir pulak nama...pendek kata terima kasih kpd semua yang sudi singgah sini, drop komen...tanpa korang semua tentu dah hilang semangat nak berblog...

tak ada apa yang boleh di banggakan..trafik pun sekadar itu aje..ada pembaca pun dah suka sangat..mmg yaya tak terlintas langsung pasal trafik or $$$$$ ....tak caya meh nak tunjuk pageview blog kesayangan yaya nie...


 kawan-kawan lain PV 4K sehari... yaya ? relax jer 4K sebulan..kehkkeh..ada kesah ? takkk .....



 nie antara entri yg telah terglemer secara tak sengaja


nuffnang yaya camne ye..nak tau ke...erkk..segan pulak rasanya ...hehehe..ok..dengan 'bangganya' .....


hhehee ...sikit je....  tapi tak pe..dah kira bertuah ada ernings untuk org yang tak berusaha kejar trafik macam yaya .... ^_^


BE yg sedang running ....

semenjak dua menjak nie baru BE sudi singgah ...nie pun sebab jasa korang jugak..rajin singgak kat sini...up kan PV..kalo tak xde la cik nuff tu sudi pandang blog sepi yaya nie ....


ok la...sekali lagi terima kasih yang tak terhingga buat korang semua...followers..silent readers ....harapnya kita sentiasa kekal rapat walaupun tak bersua..keep blogging !







4 comments:

  1. tahniah.. woww.. entri glamer tu memang byk sungguh view nya ya!
    hehe.. saya pun da agak lama.. tapi sebab blog saya tu biasa biasa je.. takda la sampat ribu ribu viewnya sehari..hehe
    apa pun berblog memang best!
    =D

    ReplyDelete
  2. paling best bila berblog, kita dpt kawan yg kita tak kenal, tp dah rasa mcm rapat kan...

    ReplyDelete
  3. Selamat Ulang tahun blog Yaya Azura

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...