Tuesday, December 13, 2011

Selamat Pagi Semua

Assalamualaikum ...

Hujung2 tahun kebiasaan keje agak sibuk..tapi tahun nie rasa macam xde apa pulak nak buat...hihi..sebabnya keje-keje akaun tahun nie agak teratur..every 2 weeks mesti update...update yg atas meja la..tak nak tangguh2...biar meja clear..bila semua key in and masuk fail baru sedap mata memandang...sekarang tinggal keje behind the screen sahaja..cuma perlu check kalau2 ada transaction tertinggal or silap key in..

kalau keje bidang lain bila siap semua keje dah settle and dah submit kira agak lega la kan...tapi kalau akaun nie benda yang ko buat hari ni lagi 10 tahun kedepan pun orang tanya..haha...memori kena kuat...sebab tu yaya mmg tak kan miss berdoa lepas solat agar dikuatkan ingatan...hihi..bukan apa....8 tahun buat keje-keje akaun nie dah biasa kena tanya soalan yang memerlukan jawapan on the spot dan semestinya kena betul....benda lama2 pun orang akan tanya...

ok la...nak sambung buat keje..hari nie nak check general ledger antara inter company..takut ada yg tertinggal..kalu dah banyak company mesti ada yang terlepas pandang..company A ko creditkan ke company B..dalam company B ko lupa nak debitkan..hihi..tu baru A dan B ..belum lagi C D E F G H ..pi mai pi mai tang tu..tapi dah nama akaun..nak tak nak semua transaksi kena buat...


selamat bekerja semua.....




pssttt : tak mampu berpisah dengan kalkulator...haha!






4 comments:

  1. respect yaya sbb sgt komited pada kerja

    ReplyDelete
  2. yelah..berpinor mata ni tgk nombor.
    kejap2 tekan kalkulator..hehehe

    ReplyDelete
  3. ermm dari zaman skolah ke kolej ke zaman bekerja berkawan dengan kalkulator... ermm nombor nombor nombor ^_^

    ReplyDelete
  4. pehhh sungguh hebat okay !
    akaun ni memeningkan..kite tak minat

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...