FB

Tuesday, December 20, 2011

Nasib bukan kepunyaan suami...

Assalamualaikum...

Hari nie yaya cuti..cuti 2 hari..semalam dan hari nie..semalam ke Kuantan..macam tak percaya boleh duk dalam East Cost Mall sampai 5 jam...haha...rambang mata tengok sale...mmg semua murah- murah..yaya tak berani nk shopping lebih2..akhir bulan lepas dah shopping sakan kat Sogo...mmg agakpenat semalam sebab gi balik hari je..so hari nie lepak kat rumah je..

Hari nie courier service mai hantar barang kat rumah..alahai...ape lagi mr.tmfs shopping nie....dia beli keyboard and mouse..Satu beli online dan satu lagi beli kat kedai area bandar nie...kat rumah nie dah ada keyboard and mouse wireless..tak kan beli lagi...sekali tengok bil terbeliak mata..






Gila ape menghabiskan duit untuk mouse n keyboard sampai sebegitu rupa...daku semalam sampai telan liur nengok sling bag carlo rino..kalau belanja bini dia beli bag semalam lagi bagus...tp dia dah bayar separuh untuk purse carlo rino last month..hihi..

Mr tmfs mmg sanggup perhabiskan duit untuk pc dia..nk pakai yg canggih manggih...katanya baru syok main game..buat keje tak tersekat sekat..biar laju..biar pantas..ape2 je la dia tu...tapi dgn pc tu jugak la dia cari duit tambahan utk kami anak beranak..tu yg yaya tak kisah mana...

Tapi beli keyboard and mouse kali nie mmg kena kisah..sebab keyboard and mouse sedia ada tu elok lagi...rasa macam baru lagi beli..tapi kalau rosak pun agak melampau rasanya kalau nak ganti baru sampaimahal sebigu rupa...

Tapi...nasib baekkk...mr.tmfs tolong beli untuk kawan dia...hihi...bukan dia puny...tapi kan....isteri kawan dia tu tak amuk ke laki dia beli mouse keyboard mahal?....dia mampu..biaq pi la kan...

2 comments:

  1. hehehe..nasib baik lah.

    yelah..lelaki ni mmg x syg duit bab2 it n kereta ni kan

    ReplyDelete
  2. Ni geng apih la ni...sanggop perabih utk gajet..baju sapa carik doh..selipar haus tapak pon xpe lagi die tu

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...