Monday, December 12, 2011

Bolasepak vs Badminton

Assalamualaikum ...


Yaya minat bola..tapi xla sampai ke stadium..tengok kat tv je...tak suka sesak-sesak..tengok depan tv nie feelnya tenang sikit...biji bola pun nampak jelas...lain org lain ragam kan...dulu agak heran kenapa mr.tmfs tak main bola..petang2 tak ke padang mcm adik2 yaya..balik je keje terus tukar baju ke padang..dah macam satu aktiviti wajib..tapi sekarang dah boleh terima..kami berdua setakat minat..tak pandai main...hihi...kira kalau ada game kat tv still tengok lagi...

mr tmfs cuma main bola dlm rumah..haha..jd peneman wafiq..wafiq xde geng..balik keje terus kena ajak dengan anak bujang main bola..menurut saja si ayah..

mr. tmfs minat main badminton...dulu pernah terdetik..bagus la mr tmfs tak main bola..balik keje boleh terus balik rumah..lambat sampai pun xpe..siap boleh ajak shopping lagi..sampai rumah santai2 dengan anak..bagus jugak bila suami tak main bola...hihi...

tapi antara bola sepak dengan baminton...which one is better? kalau korang la..korang nak suami korang main sukan ape? ke tak payah main ape sukan pun ? haha..

sekarang fikiran yaya dah lain sikit..berputar ke sudut lain ^__^ football is better nak bandingkan dgn baminton..ye la..main bola cuma di siang hari..waktu petang sekejap je mainnya..lain la kalau professional player..malam2 pun main...main bola hujan ribut pun berhenti main...tapi kalau main badminton...bila-bila masa je boleh main..asal ada court kosong bedal la main sampai pukul 3 pagi..hujan ribut still boleh main...huhu...


tapi tak kira la kan sukan apa pun..at least dia bersukan...^__^ tak macam isteri dia..this year tak berjogging walaupun untuk 10 minit...bisi bebenor .. kihkih..tak pe la..i lari-lari kejar wafiq je pun dah melimpah ruah peluh nie..haha.



psttt : waiting for mr tmfs...dia gi main badminton ....

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.