FB

Monday, December 5, 2011

Alahai TGV Online

Assalamualaikum ...


Semalam nak beli tiket wayang ..of course la nak menonton movie paling diperkatakan saat dan tika ini yakni Ombak Rindu..

1st tu dah senyum dah bila tengok dapat harga early birds..sehari sebelum tu dah tengok harga untuk esok RM10..tapi bila dah dapat eraly birds nie jd la RM8..tapi ada booking fee la pulak RM1..

sebelum nie dah pernah sekali beli online..masa beli tiket Kungfu Panda..rasa macam takde booking fee..ntahla..ke i yang hilang ingatan..tapi probnya sekarang nie bila klik proceed to payment dan masukkan detail bagai lepas confirm tu hang pulak dah..summary utk purchase online tak keluar pun..alahai...

jadi masalah la pulak..berbalas feedback pulak dengan TGV..sempat 2 kali hantar emel untuk comfirm..1st emel hantar 8 mlm sistem diorang reply 11 mlm..dah tdo pun..pg td 6.30 baru perasaan dorang dah reply emel minta detail..terus hantar emel lagi sekali...pastu pukul 10 td baru dapat emel lagi sekali.. diorang sahkan pembelian tu tak jadi..hoho..ok la tak jadi takut burn je duit tu tapi bank pun xde call utk confirm purchase online...selamat...

tak mo dah try purhase online lagi sekali..buat masa sekarang nie nampak macam tak berapa stabil je sistem online TGV..beli kat kaunter saje la..tak dapat early birds pun tak pe la..tapi harap2 dapat duduk seat F9 dan 10 ... seat pujaan hati..center gitu...2 seats only..wafiq duk rumah..ibu ayah nak berdating..haha!

hari nie mr.tmfs ke SK Cheneh Baru @ Kemaman kalau tak silap...so kirim kat dia je beli tiket kat Mesra Mall..harap ada tiket Ombak Rindu pagi esok...teringin sangat nak tengok....









7 comments:

  1. mmg x leh bawak wafiq pon..dgr kata ada adegan atas katil..bahaya, hehehe

    ReplyDelete
  2. wah..sonoknyer leh g dating ngan hubby tgk ombak rindu...kta tgh duk cari novelnya ni...still x dapat lagi..huhuh

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi beli tiket online...hehee.ombak rindu kalau ikut novel dia mmg best membacanya,nangis2..huhuuu

    ReplyDelete
  4. hoho..teringin nk g ngn hubby ni..tp xth ler die layan ke x citer2 gini..

    ReplyDelete
  5. ala seronoknyer nak tengok ombak rindu.. nak gak tengok... nnt habaq mai best ker tak...

    ReplyDelete
  6. Sronok g dating tgk cite romantik gini....

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...