FB

Sunday, December 4, 2011

Ada apa masalah dgn bloglist nie? sungguh tak faham....

Assalamualaikum ...

sesudah refresh 32juta kali pun tetap sama..tetap xde entry baru yg naik duk atas..tak kan dorang tak update? mentang2 la hujung minggu...hihi..malas yer update..

tapi nie bukan masalh malas update..sedang syok terjah blog ujang .. terpandang kat sidebar dia..nampak comel kat situ entri Bentang Tikar dari Rumah LM - Hidup Itu Indah duk bahagian atas sekali...sedikit terpana di situ..ada rasa tak puas hati..tadi masa view blog sendiri dah banyak kali refresh...mmg perasaan entri LM yang ada kat blog Yaya cuma entri Jangan Gopoh Dalam Menurunkan Berat..

Ku tekan lagi button F5 23juta kali..tetap sama..entri bentang tikar dari LM tu tak naik pun...padahal dah jenguk rumah LM bahawasanya entri paling terkini adalah entri bentang tikar tu...

Pelik kan??? mmg pelik ???


Sungguh tak faham kenapa ini terjadi....baru mode nak ziarah rumah kawan-kawan...dah la blog follow kat dashboard tu selalu tak muncul...adoyai...huhu..

4 comments:

  1. dah banyak blogger jadi macam tu.. maybe ada something wrong kot..

    http://cik-emma.blogspot.com/2011/12/segmen-gerak-gempur-akhir-tahun-2011.html

    ReplyDelete
  2. blogspot ada masalah skrang..timeline lambat...kadang2, 30 minit hingga 2 jam baru kluar latest post... maybe ramai2 sangat dah pengguna blogspot >.<

    Blog Mohd Zakwan :)

    ReplyDelete
  3. problem byk sgt blogspot ni..emm

    ReplyDelete
  4. cik ema : mmg blogspot ada masalah nie..

    mohd zakwan : susahla kan dik kalo timeline lembap..nak bw pun susah..

    wida : benda free kan ..hihi..terpaksa tanggung jer ler...

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...