FB

Thursday, December 22, 2011

8A juga buat Yusry Amir

Assalamualaikum ....

Alhamdulillah...syukur....akhirnya hilang jugak debaran..bukan setakat tuan punya badan..dengan akak dia nie sekali tumpang rasa berdebar..akhirnya..alhamdulillah...tahniah buat kamu adik...


 bersama dengan Wafiq....



dgn Wafiq lagi ... wafiq memang akak rapat den Poksu dia  nie..org lain marah Wafiq boleh buat tak tau je..tapi kalau Poksu yang marah terus bergenang airmata...haha....


masa UPSR dulu mmg dia dapat 5A..time tu percaya la dia dapat 5A sebab nampak dia study..tapi kali nie masa nak exam PMR tak tahu masa mana dia study..memang terserlah kemalasan..hihi..sory yer dik..sampai kakak kamu nie potong line internet kat rumah sebab bimbang kamu asyik mengadap pc layan facebook..suka edit gambar...berjam-jam dihabiskan masa depan pc...tu tak cerita lagi bab layan basikal fixie..huhu...

tapi mmg tak sangka boleh dapat 8A..trial dapat 5A 3B je....kadang2 budak lelaki nie tak perlu pun study hard macam kita perempuan nie..dorang cepat tangkap apa cikgu ajar..konsentrasi dalam kelas dah cukup rasanya..

td lepas balik dari sekolah ambik result..masa sampai rumah tu boleh lagi dia berlakon..lakonan kamu sentiasa berjaya dik..haha..dia minta maaf dgn mak yaya..dia kata dia dah kecewakan mak...dia target lepas jawab exam ritu maybe dapat 6A 2B tapi sekarang terbalik..dapat 2A 6B...hebat ko berlakon sampai emak terpedaya..haha..harus mak membebel sebab kamu tak study hard...kamu study gitu2 aje..kehkeh...perangai mak kalau anak-anak dia dah berusaha tapi tak dapat dia tak kan marah..dia cuma akan cakap..'nak buat macam mana, bukan kamu tak usaha'.. itu lah mak yaya...

tapi dik..selama mana kamu nak sorok kegembiraan dalam hati kamu kan..tak lama lepas tu terus tunjuk slip result....'bertuah ko amir...8A rupanya'....haha..

nie baru PMR...SPM belum tempuh lagi...harap SPM nanti kamu buat yg terbaik.... kak ya harap cita-cita kamu nak jadi arkitek akan tercapai...aminnn....









9 comments:

  1. untungnyaa ade adik ! saya takde :(

    anyway tahniah yusry :)

    ReplyDelete
  2. syukur.. syukur.. tumpang gembira di sini... =)

    hai.. salam kenal.. jalan jalan singgah sini..

    ReplyDelete
  3. syukur alhamdulillah..tahniah sangat2..adik saya pun dapat straight 9A..rezeki dan berkat usaha mereka :)

    ReplyDelete
  4. tahniah...betullah budak lelaki ni main2 je belajar tp result blh tahan gempak...2thn berusah utk SPM lak...;)

    ReplyDelete
  5. sampaikan ucapan tahniah pada amir ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah buat adik ye...8As tuhhhh

    ReplyDelete
  7. Yani baru arini start baca blog sejak dr beranok..huhu tahniah amir!mmg sgt cemerlang..moga dpt jadi arkiteknye

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...