FB

Sunday, November 13, 2011

Yee Stall No.5

Assalamualaikum ....


Lokasi : Medan Selera Batu Buruk
Nama Kedai : Yee Stall No.5

Lunch hour selalu jugak ke sini..malam pun kalau rasa nak mkn kat luar mmg nie salah satu tempat yg dituju..tak jauh mana pun dari rumah...

Makanan kat sini memang best! macam-macam ada...dari nasi ayam...western food .. mee claypot..pisang goreng pun ada...tp bolah tahan harga pisang goreng..RM 1 dpt 4 keping nipis je..hihi..tp western food kat situ boleh tahan ...

chicken chop with oriental sauce..besh...1st time mkn dgn oriental sauce..tp lg prefer black pepper la..lagi beshh!!! oriental sauce nie murah sikit je nak banding dgn yg black pepper tu ...


come a set with chickep chop..sementara tunggu chicken chop sampai ngadap bun montel nie dulu..bun panas2 mkn dengan butter..sedap sedap...


mee udang kaw! paling sedap pernah ku makan abad nie..mr.tmfs kalau dtg sini mesti order mee udang...udang ada tiga ekor je tak silap..hihi..size biasa2 je ... tapi kuah dia terbaik! ada lagi satu kedai kat rumah yaya nie..sedap jugak mee udang dia...1st mkn best..kali ke2 tak sedap..tp kat sini setakat nie kena semua sedap....hihi..jgn mendatang nasib malang menimpa sudah...hihi...


fresh orange utk daku...apple juice untuk dikau...^^


sape2 yg kat area bandar kuala terengganu nie boleh la mai mkn kat sini..harga pun berpatutan..ala..medan selera jer pon..bukan restoran gah..tp pisang goreng tu tak yah la order la..bikin sentap ! hihi...








6 comments:

  1. tmpt lepak wida jugak time lunch..x rajin bertembung pulak yer.

    mee udang tu x pernah try..serius ke sedap.nak test lah nnti.

    ReplyDelete
  2. Chicken chop plus apple juice .mmg terangkat

    ReplyDelete
  3. menyelerakan betul..tekak ni rase nk mkn je dah ni..

    ReplyDelete
  4. balik ganu bila2 nanti akak nak try la.. kat batu buruk ye..

    ReplyDelete
  5. perh terbaik ni. mee udang tu!!

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...