FB

Wednesday, November 30, 2011

Ombak Rindu Menyerang

Movie yg ditunggu-tunggu abad ini..sebelum nie Nur Kasih The Movie (tak tergerak hati pun nak tengok ^^) kali nie time Ombak Rindu pulak..

Minggu lepas ada terdengar kat radio..katanya penulis novel Ombak Rindu iaitu Fauziah Ashaari tak berapa nak puas hati ngn filem nie..jalan cerita agak singkat katanya..yaya pulak baca dua2 novel tu..

Ombak Rindu dan Cinta Tiada Akhirnya (kesinambungan Ombak Rindu)..memang meleleh air hidung baca novel2 tu...memang best..nie yg rasa excited nk gi tengok wayang nie..nk jugak tau bila dah transform ke movie nie mcm mn jln ceritanya..

Baca paper semalam David Teo sampai meruntun jiwa, merah hidung sampai sebak bila tengok tayangan Ombak Rindu untuk media..lakonan maya,lisa,aaron n bront mmg power la agaknya kan sampai David yg kaki lawak tu boleh menangis..hihi..

Nampaknya terpaksa la meredah sampai ke Kerteh mancari TGV.....Bandaraya KT tak de panggung wayang u ^^

Sent from Samsung Mobile

6 comments:

  1. jauhnye...sampai ke kerteh tuh...
    nanti buat review ye..

    ReplyDelete
  2. kbykn filem yg diadaptasi, tak seseronok novelnyer...ape kate, klu penulisnye yg jd pengarah...hihi ^_^

    ReplyDelete
  3. yelah...wida nak tgk twilight pon x dpt.alih2 download kat website jer..hiks.

    ReplyDelete
  4. xsabr nak tgk movie nya...nove dah 2 x baca..xjemu pon..best2..k=jom serang cinema

    ReplyDelete
  5. wah....
    sanggup meredah smpi kerteh utk OMBAK RINDU...
    huhuuhh...
    nk tgk gak, tp takut movienya jd cm LEGENDA BUDAK SETAN..agak slow..
    hurm..
    nnti dh tgk, wat review yer.. :)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...