FB

Friday, November 11, 2011

Nak Juga Buat Sesuatu Pada Tarikh Istimewa Nie

Assalamualaikum ...


11.11.11  @ 11 November 2011..comel tarikh nie..ramai tak org buat akad nikah pada tarikh nie? sure ramai tapi yaya tak dapat pulak jemputan..even satu pun tak de..lagi satu bertuah kalau mommy2 preggy beranak tarikh nie..especially org ganu kite.. dapat no i/c cantik woo.. 111111-11-**** ...terpacak no 1 lapan kali..

apa yaya nak buat dgn tarikh nie ye? nk nikah dah ada anak ponn..nak beranak tak sempat buat ponnn...hahaha...

last2 ...

tu hah..kat sidebar tepi nie..tak perasan ke.. ai baru beranakkan page kat FB..hahaha...anak alam maya sudah la...masih lagi 'zero' like..before tu yaya dah like guna FB personal..aish..tak mo la..unlike balik..nanti segala update singgah fb personal tu...

jadi..hendaknya..harapnya lah...sudi lah tuan hamba semua like rumah hamba tu..mai la kita berpakat berkampung, berkelah kat situ..bertukar-tukar pandangan..menambah kenalan..boleh kan? boleh ke idak nie ? hihi.. ^^


hmmm...mana lg better..create page ke create group..sumpah mmg tak pandai...^^







3 comments:

  1. Nak beranak pon mmg xsempat la..sumpah lawak..hehehe

    sy yg pertama like kot..hehehe...

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...