FB

Sunday, November 13, 2011

Murah..Bau Pun Best !

Assalamualaikum ...


hihi...dulu bukan kemain lagi ke hentam yg mahal..brand yg pakai sebelum ni sebotol dekat RM 6..lama2 pakai dan komitmen makin banyak terasa jugak mahalnya..hihi...haha...akhirnya beli yg nie sudah..harga murah tp kualiti baik punya..berbaloi-baloi rasanya...masa mula-mula pakai brand nie beli yg botol hijau dulu...tp bila nk gi restock baru ni tak de yang botol hijau tu..nak tak nak lepas curi bau sikit terus ambik yang nie..


pinjam pic en google...


pencuci pinggan glo yg botol hijau tu bau lime... pun ok yg lime tu..even ko cuci pinggan bersinki-sinki tak de nya tangan tu nak rasa panas ke apa..tp tak sangka pulak yg botol biru nie lagi best dari yg lime tu..yg nie mmg khas utk memelihara tangan..buih pun banyak tapi tak licin..senang nak bilas pinggan mangkuk tu...tak perlu nak picit banyak banyak cecair glo tu...mmg ekonomi la..bau pun best..macam bau mandian bayi..


macam pelik pulak rasanya buat entri pasal pencuci pinggan nie..tapi barang bagus kena kongsi..kan kan ?lepas nie rasanya dah tak cari yg lime tu..nak stay yg aloe nie pulak..hihi..gegirl kat rumah nie semua suka dgn bau aloe nie..makin bertambah kerajinan nak cuci pinggan..hihi..











5 comments:

  1. ohh..ye ke bagus..nanti cik nak cuba la...

    ReplyDelete
  2. kena test ni..wida dr dulu mmg beli glo jer. selalu amik lemon

    ReplyDelete
  3. memang betul... saya pun pakai GLO ni... kuning, ijo, biru... basuh periuk... tak berminyak...

    ReplyDelete
  4. haha.xde masalah kalo nak berkongsi. sharing is caring. mak sy pakai yg ni dah lama. mmg bagus =)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...