FB

Tuesday, November 1, 2011

Masih Kurang Berat ?


Assalamualaikum ...

Rasa tangan nie lenguh berganda-ganda time dukung Wafiq...time manja melanda mula  la mengada-ngada minta didukung..nak2 time yaya marah dia...pandai buat muka sedih..pastu cakap ..'ibu...dukung Wafiq'...dah buat salah minta dukung..kesalahan hampir sama setiap kali kena marah..terer tul sebut perkataan tak elok yg satu nie..'b**do* '! .. siap buat lagu lagi..haiyya!!...

yaya kalau dukung dia sekejap saja..pastu surrender n pas kat mr.tmfs...yaya rasa dah over  berat dah budak wafiq nie..tapi bila gi timbang kat Giant rupa2nya..tak obes pun..hihi...


masih kurang 800 gm utk berat ideal dgn ketinggian 93 cm ... tp rasa dah ok la kan untuk usia 2 tahun 4 bulan...




psstt : bila la berat ai nak jadi 45 kg ^^










11 comments:

  1. Yelah yg tak bestnya bila timbang minggu ni turun minggu depan naik lik pastu turun tapi tak gak dpt 45kg..nak 49 pun susah sgt..huhu..

    ReplyDelete
  2. yay pun kurang berat gak ke cam wafiq?moga blh dpt berat 45

    ReplyDelete
  3. tu lah..bila lah berat saya nak jadi 45kg..nak jadi 40kg pun payah...

    ReplyDelete
  4. @CT : ye la kan..tak mo maintain...

    ReplyDelete
  5. @lm : yaya dah ideal berat..cuma over lemak je..haha!

    ReplyDelete
  6. @misya :haha..jgn fobia2..kan naik tanpa sedar..lg parah ..hihi

    ReplyDelete
  7. waiz yg 11kg tu pon x larat nak dukungnya..hehe

    budak2 dah pndai ckp..cam tu lah yaya, ada jer benda x elok nak di sebutnya.

    ReplyDelete
  8. amboi kemain lg. xlrt la nk dukung lau gtu


    ha berat akak xcecah 45 ke?

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...