FB

Tuesday, November 22, 2011

GA dari Lydiamiza.com

Assalamualaikum ...




Blog Pink Panther buat GA..harus join nie..tak menang tak pe..tapi harap ade rezeki la kan..hihi..yg penting semangat berkawan di alam maya nie ada..yaya suka baca blog LM..walaupun tak buka setiap hari..(sebab blog sendiri pun tak buka setiap hari..^^) bila singgah blog LM mesti kena khatam entry kat sana..menekan 'older post' je la jawabnya..hihi..tapi komen tu on off la ye LM..rasa ada idea komen la..hihi...

Esok dah bithday LM..23 November..yg ke berapa tersangatlah tak pasti..tapi yang tersangatlah pastinya yaya lagi berusia dari LM..huhuhuu..beza dlm 2 tahun rasanya..betul tak LM? kalau salah tolong betulkan ye..yaya tahun nie 29..LM dah anak empat..i anak sorang jer tau...jeless!

ermm...nak hadiah ye ? hihi ^^ bab hadiah mmg pening nak fikir..kalau ku mampu akan ku bina jambatan pintas dari pintu rumah LM kat qatar tu hingga ke pintu rumah bonda akan ..cewahhh..mengarut...hihi..sangat tersentuh setiap kali baca entri rindu family kat sini..terutamanya kat bonda..huhu..pernah alami perasaan nie masa belajar dulu..selalu ingat rumah...nak2 time banyak assignment..weekend kena balik jugak rumah jenguk adik-adik, jumpa mak..jumpa ayah..balik sehari pun dah ok..asal dapat tengok muka dorang..percayalah..segala rasa tekanan belajar tu akan hilang dan mood baru akan muncul..lepas tu akan rasa lebih fresh dan lebih bersemangat...

tapi LM..jambatan pintas sah-sah memang yaya tak mampu bagi..^^ belanja makan jer la ye LM..downgrade dengan menjunamnya...haha..itu je yang mampu kot...



HAPPY BITRTHDAY IN ADVANCE BUAT LYDIA MIZA..SEMOGA PANJANG UMUR DAN SIHAT SENTIASA BERSAMA SUAMI DAN ANAK-ANAK...AMIN...




nota : Ummie Mia...anda di tag ...^^



5 comments:

  1. assalamualaikum yaya.tq join GA suka2 ni.terharu yaya sudi buat jambatan tu..leh jenguk bonda selalu..huhu.


    yaya, esok LM dah 30 tahun~~

    ReplyDelete
  2. singgah bw sampai ke sini...gud luck, owh ade birthday girl ke esok...

    ReplyDelete
  3. singgah bw sampai ke sini...gud luck, owh ade birthday girl ke esok...

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...