FB

Wednesday, November 9, 2011

Dia Ambil Boyfriend Saya !

Assalamualaikum....


Raya korban dah makin hilang seri..kalau raya puasa habis Syawal pun ada lagi org buat open house...raya baru nie dapat jugak budak Wafiq tu duit raya..Dapat RM 55.00..hihi...ada jugak org nak bg anak ai duit raya..seingat masa yaya kecik dulu mmg tak pernah dapat duit raya time raya haji... huhu

terdengar cerita masa raya baru nie..bila berkumpul sanak saudara macam-macam cerita ada...riuh suasana...

al-kisah ada seorang sepupu yaya..kecik lagi..baru darjah 4...baru pindah  terengganu..so sekolah baru dan dapat kawan baru la..nak jadi cerita ada seorang lagi budak sekolah baru tu duk sekampung ngan makcik yaya...pun budak darjah 4 jugak..sekelas agaknya...

budak tu tanya makcik yaya.... 'mak long kenal tak dengan Fatin Nadhirah ?'

mak long yaya cakap la ... 'kenal la...nie mak sedara dia la nie...nape Ummi kenal dengan Nadhirah ke ? Berkawan ke Nadhirah tu ?'

tau tak ape budak Ummi tu cakap .... 'Ummi kawan giti-gitu je dengan Nadhirah..sebab Nadhirah ambil boyfriend Ummi..'.

haha...gelak yaya bila tau kisah budak2 nie...yaya tanya dengan Nadhirah tu betul ke dia ambik boyfriend budak ummi nie...dia kata ...'kita tak ambik la boyfriend dia...boyfriend dia suka kita...kita tak suka pun..'

haha..kecik2 dah pandai bercintan-cintun....korang camne..kecik2 gatai tak? ^^












4 comments:

  1. hehehhe aku dulu ade ke ha? igt2 lupa la ^_^

    ReplyDelete
  2. dak2 skang mmg advance...dlu shaye kecik2, slalu ejek kengkwn jer...gosip kn dier ngn org..tp sndiri, mmg xde ar..haha

    ReplyDelete
  3. kecik2 saya garang.
    tak suka cintan cintun.
    geli.haha.

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...