FB

Thursday, November 3, 2011

Bila Dah Mengadap ...

Assalamualaikum ...




time nie Wafiq dengan berani hatinya gi main Angry Bird kat komputer mr.tmfs..tu pun sebab mr.tmfs guna komputer aki dia...komputer aki dah jd 'komputer wafiq tu....' ...dan2 ko mengaku ye nak..dah pandai ambil alih kuasa... 

sebelum start main lampin 'clear' lagi...tak lama lepas tu dia cakap...'ibu...wafiq  uk uk ...'..sambil menyelam minum air yer wafiq..main game lagi..buat bisnes lagi..(melabur...^^)..terer...

disebabkan baru start main dan baru jugak start melabur dia jadi agak degil untuk diajak ke tandas...hhaha...rela mencangkung walaupun segan itu ada .... ^^

alahai anak ibu ....








klik 'like'kalo suke entry nie ^^

7 comments:

  1. kecik kecik dah pandai main game kat pc huhu..budak budak skrg dah canggih ;)

    ReplyDelete
  2. mcm2 lah wafiq ni...
    ada jer kerenah dia yer..hehehe.

    ReplyDelete
  3. wafiq syok main angry bird sampai ter uk uk ye.. hihi..

    ReplyDelete
  4. mak aiii... kejap lagi adala wafiq pun ada blog sendiri...

    ReplyDelete
  5. main sambil uk..uk...
    hahaha..lawakla wafiq nih..=P

    ReplyDelete
  6. bukan main suka lg dia dgn angry bird tu ye

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...