Sunday, October 2, 2011

Tidur Susah Nak Bangun Pun Susah

Assalamualaikum ....


tu gambar ambik pg td..mr.tmfs yg snap...anak bujang dia liat nak bangun...kejut pun buat derkkkk aje..goncang badan pun tak jadi ape..siap dia gi peluk bantal peluk tu ...sarung bantal peluk tu mak yaya yang jahit..siap ngan bantal tidur ngan alas cadar lagi..gigih mak yaya jahit nie sebelum yaya lahirkan wafiq lagi ..bantal ikan tu dah jd bantal busuk dia...kalau tidur kat rumah nenek dia bantal ikan tu la yang dia cari ...kalau kat rumah tok ma dia lain pulak bantal busuknya ...


wafiq nie selalu tidur lambat..even siang tak tido malam still susah nak tidur..kadang2 tu sampai paksa tidur and of course la take time nak tidurkan dia...mata tu dah merah tanda mengantuk..tapi degil tak nak tidur ..always jadi ibu tidur dulu anak tak tau tidur pukul berapa ^^

last pg tadi angkat je dukung..menangis jap budak tu..nak buat macam mana..nak hantar dia gi rumah tok ma dia...last bila tengok air twister atas meja makan terus senyap...he said 'air sunquick wafiq...' sambil terkipu senyum ...huhuhu....





3 comments:

  1. ish..sama lah cam waiz. cam ner lah nak kejut kalau dah masuk sekolah nnti yer..hehe

    ReplyDelete
  2. biasalah yaya..umur camni mmg susah nk tido mlm..pg lak liat nk bgn cam dik qila la nih..hehe

    ReplyDelete
  3. tu dia....sakan sungguh ank bujang lepa....hehehehhe....nasib la ank dara kakD ok lagi...buat masa ni masih bangun awai la...TAPI nanti besar2 sikit tak tau la....

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.