Tuesday, October 25, 2011

THANKS

Assalamualaikum ...


last saturday..kitorg ada terima parcel ... parcel kecik aje....


ouch...the parcel under his name! - mr.tmfs- of course sure itu kepunyaan dia....lg pula dia selalu order barang..beli itu beli ini online...tapi semua barang keje dia... but when the parcel handed to me...hohoho...what it mean ?? ai dah boleh agak..... ^^



bila bukak je parcel...jeng jeng jeng ...haha... MISTINE BB CREAM ... i like ..thanks dear ...


mr.tmfs pun tak berteka teki mana..bila yaya nk bukak je boleh dia cakap 'ambil gambar dulu la'...kalau ambil gambar apa maknanya ?? nak suruh hapdet kat blog la tu..kalau ikutkan tak berapa nak rajin nak buat entri nie..hhahaha..kejam! tapi kan pendam perasaan pulak suami daku saban hari menunggu daku buat entri nie..hihi...jgn marah ye bang...^^









2 comments:

  1. wah , dapat hadiah dari suami .. untunglaa... dh suh tangkap gambar tu , ape lagi selain suruh hupdate kat blog.hoho

    tahu tak telefon bimbit korang boleh membantu di saat kereta terkunci? Selain itu, kalau HP korang habis bateri, sebenarnya ada 50% lagi bateri tersimpan.Nak tahu bagaimana nak aktifkannya, jom baca entri ini :D
    http://smileasuwant.blogspot.com/2011/10/rahsia-telefon-bimbit-di-saat-kecemasan_25.html

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...