Wednesday, October 12, 2011

Satu Bangsa, Satu Negara, Satu Matlamat, Satu Malaysia.

Assalamualaikum ...

This is the latest patriotic songs that I really like ... eh.pe ke hal tetiba ahkak speaking nie noxs..kata patriotik..haruslah berbahasa ibunda gitu kan..hihi... wafiq pun suka sangat dengan lagu Satu Malaysia nie..gigih ahkak download untuk dia..boleh buat ubat time dia mood emo..tengah mengamuk tetiba boleh berkaraoke..ok la kan...hihi...

so korang...tak kan baca mukadimmah je kut...mai la kita nyanyi ramai2..sematkan rasa patriotik pada negara..rasa cinta kat negara kita Malaysia nie..apa jua perkara yang jadi dalam negara kita nie kita campak tepi sekejap ek..bab bajet 2012 pun kita campak sekejap..ambik feel lagu nie dulu..

video











3 comments:

  1. hehe..tetiba jer ni.
    1 malaysia..

    ReplyDelete
  2. hehe..ngamuk je kasi dgr lagu tu ye tak....comel punye perangai :)

    ReplyDelete
  3. hehe..ngamuk je kasi dgr lagu tu ye tak....comel punye perangai :)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...