Saturday, October 29, 2011

Layan Piala Malaysia Sambil Nikmati Hidangan Paling Koman !

Assalamualaikum ...

 pemain harapan kami malam nie...manaf mamat..menangis anak ibu bila manaf dukung...



Terengganu VS negeri Sembilan ... gamat rumah yaya nie...terutamanya mok yaya..suara dia paling kuat..bisa bikin jantungku berdegup laju !..hahahaha... elok sangat la malam nie..adik ipar pun aa kat rumah..orang nogori tu..haha...meh kita beradu suara dengan pasukan pilihan..hihih!

sambil layan bola..makanan kena ada..budak2 kat nie td siap beli junk food lagi..tp cepat benar dorang makan..bola baru mukadimmah tp kudap-kedapan dah habis..hoho..so next menu is...



orabg bandar cakap cekodok or jemput2..tp kami org kampung sebut 'jepput' .. boleh la dari tengok tv xde makanan ka..dulu masa arwah ayah masih ada kalau time final terengganu yg main mok siap buat mee rebus..memang meriah kami layan bola..mlm nie layan jepput sajer laa...^^


ok la...jom sambung layan bola ...tak kira siapa menang siapa kalah..kita 1 Malaysia ^^ .....



6 comments:

  1. sedihnya trgnu kalah..waaaaa
    sedapnya jepput

    ReplyDelete
  2. wah sedapnya cucuq... loqat utara.. :)

    ReplyDelete
  3. Yaya, jepput ke jeppuk..? hihi.. ganu kalah.. akak ok..hihi..

    ReplyDelete
  4. sonoknya leh jumpa manaf mamat life....jumpa kat ner ni?

    ReplyDelete
  5. kitorg rai kemenangan di terengganu hehehhee gamat rumah dgn suara diorang.. aku dengar dr dalam bilik je sbb nak tidurkan damia.. tu pun dia dh nak keluar gak join tgok tp aku tak bg maklumlah dah jalan jauh..lewat tido nanti meragam plak dia..tak sanggup aku kalo dia meragam ^_^

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...