Monday, October 3, 2011

Cinta Fitri - 2016 baru tamat !!!

Assalamualaikum ...

saper hantu sinetron indonesia.. yaya layan jugak..tapi layan macam tu je la..keje kan..masa mana la nak tengok TV .. sebelum nie on off layan NIKITA..tapi dah last episode khamis baru nie..tak sangka ada pulak NIKITA 2.. haih ...

tapi nie nak story mory sinetron CINTA FITRI ..yaya tak pernah tengok cerita nie sebab main time tengah hari...tapi adik yaya yang lelaki tu suka sangat ngn citer nie..sampai berebut-rebut TV ngan adik perempuan...sorang nak tengok citer korea kt NTV7..seorang nak tengok citer indon kat TV9 ..hihi..so yaya pun search la pasal Cinta Fitri nie ...mak oiii...terkejut hakak!!


jumpa nie kat wiki..gigih ahkak print screen..hihi....tngok tu..1002 episode..tayangan kat Malaysia 2011-2016 ... erkkk....lama nau tu...ye ke idok nie ????






4 comments:

  1. hahaha... biar betul ... lama kemain ... sebab tu saya tak layan sinetron ... cerita dh la merepet2.. suka memanjang2...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.