Thursday, October 20, 2011

Bermimpi... Apa Maknanya?

Assalamualaikum ...

Gerun wei bila ingat mimpi semalam..err..bukan semalam la..pg tadi..sebab pukul 3 tu bangun pergi toilet..lepas tu sambung tidur..agaknya dalam pukul 5 macam tu la mimpi tu mai menjelma dalam tidur..


dulu agak kerap mimpi tsunami..yang sebelum nie agak jelas keadaan semasa dan selepas tsunami..tapi mimpi kali nie lain sikit..mimpi dapat amaran tsunami...semua kena arah berpindah..tapi dalam pada amaran tu 2 kali jugak nampak air laut naik ke darat..


orang lain duk kalut ambik barang penting..tapi daku nie kalutnya pelik sikit..mr.tmfs tak nampak pulak muka dia dalam mimpi nie..mula2 tu yaya ambik beberapa pasang je baju wafiq..baru nak keluar rumah rasa macam tak cukup..lepas tu gi ambik sikit lagi..pampers lak 1st tu ambik 2 keping je..lepas tu rasa tak cukup..yaya ambik lagi..ape daa...yaya duk fikir pasal wafiq je....perabih masa gitu je...ape laa...


korang pernah mimpi pasal tsunami..aishh..yaya selalu jugak..org kata kalau mimpi bab2 air nie ada rezeki nak dekat dengan kita..ye ke? ke salah ?











6 comments:

  1. mummy pernah mimpi tsunami masa lepas kejadian tsunami kat acheh dulu..sumpah mmg takut wei mimpituh..tapi masa tuh bujang lagi..tup2 bertemu jodoh n kawen lepas mimpi tuh=)heheh

    ReplyDelete
  2. takut jugak bila mimpi cam tu yer..

    ReplyDelete
  3. Kak yaya-sy kerap mimpi sal air...pasal tsunami dlu sebelum tsunami, sy slalu mimpi bertahun2..time tu xtaw menda pe..smpai 26.12.2004 tu bru taw..then skrg pun kerap mimpi tsunami lagi besar punya..slalu sy nt ada time kejadian tu

    ReplyDelete
  4. saya jarang bermimpi...jenis tido tak ingat dunia dah..hahaha..

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...