Thursday, October 20, 2011

Ajaib ... Ajaib ...

Assalamualaikum ...

tak tau ape motif benda alah nie..ingatkan tempat letak periuk panas...aish..tak mungkin la...berukir bagai...comey benor ! tak kan la nak buat pelapik letak kat dapur....hmm...



 eh! boleh main pusing2 benda nie rupanya....ape ke benda nie..mok yaya bg masa 10 saat suruh teka ape ke benda nie...haih mok nie...berteka teki pulok....tapi yg nyata lagi pasti yaya dah lepasi timing dia..tanpa jawapan....hoho....tak suka la main teka teki gini...



akhirnya...mok sendiri terpaksa jawab teka teki ..haha.. anak dia dah blur....bekas hiasan rupanya...boleh letak atas meja makan....letak buah-buahan plastik pun ok jugak kan...^^ sure nanti ada yg tanya beli kat mana...baik inform awal2..haha...nie ada orang jual dari rumah ke rumah..RM 15.00 saje..murah la pulak..hihi....













11 comments:

  1. Hihihi... benda ni dah lama ada. Banyak jual kat Siam. Memang cantik! Ada macam-macam corak and size.

    ReplyDelete
  2. comey nya... boleh buat hadiah kan..

    ReplyDelete
  3. cantik..dan murah.biasanya benda berukir cam tu mahal.

    ReplyDelete
  4. ooo..bila diangkat jd bakul ye..comel!

    ReplyDelete
  5. daripada kayu ke tu kak??? cantik laaa murah plak tuu

    ReplyDelete
  6. salam singgah

    terpegun kejap, banyak tul fungsinya...best2

    dah follow jom follow back
    qhaifanurin.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. eisshhh...cantiknya. Murah plak tu. Bleh isi buah2an sebenar kan... pisang ke..oren ke...mesti cun..anak2 nak makan pun senang..capai jer...

    ReplyDelete
  8. cantik...ni boleh wat untuk hantaran ni kak...:)

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...