Wednesday, September 28, 2011

Strepsils

Assalamualaikum ...

disebabkan asyik batuk-batuk...yaya makan nie..


pernah makan strepsils nie ? yaya terpikat sebab blackcurrant flav tu...hihi..mula2 rasa best..sampai ke gigitan terakhir pon still sedap.. tapi..jeng jeng jeng .. tak lama lepas tu .. lelangit rasa kebas semacam..anak tekak pun dah rasa lain..macam kena cucuk bius time nak cabut gigi ..tipu la..rasa kebas tu kurang sikit dari tu .....hihi... padahal lagi terang, jelas dan nyata kat packaging tu tertera perkataan NUMBING ACTION .. tapi boleh lak tak perasaan..lepas rasa kebas baru tengok ...huhu ...

kiranya lagi power dari yang bawah nie ....yg atas tu untuk 'pain relief for sore throats'

last..makan yang nie pulak ..sesedap rasa jer ... yg nie just tulis ' medicine for sore throats' ... lega siket anak tekak nie ... ^___^



alhamdulillah..hari nie dah kurang sikit batuk nie...even yaya tak pantang makan..lagi ngap keropok goreng ada la...^^




1 comment:

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...