FB

Thursday, September 8, 2011

Spectra3 Nak Kena Masuk Spa ...

Assalamualaikum ...

Hari nie nak bawak balik my spectra 3 ... dah lama duk bawah meja yaya kat ofis nie sebab before this bg kawan pinjam..untuk sementara je sebab dia pun dah beli pump sendiri ...

spectra3 yang banyak berjasa...TQVM..muach2 ..hahha....


pump tu motor dia dah tak kuat..yaya ingat nak gi hantar servis..tapi mr.tmfs cakap dia boleh baiki..bawak balik rumah dulu dia nak tengok...

harap2 menjadi ler mr.tmfs baiki pump nie..jangan bila dah servis makin hancur...kalau itu yang terjadi..u ganti balik i punya pump...hahhaha....





nota kechik : erkk..nape tiba-tiba rasa nak sevis pump nie ??? hahah..entah ler.... wafiq nak dapat adik ker??? jeng jeng jeng ....^___^

nota kechik lagi : rindu time pam mengepam..hahha!









8 comments:

  1. hari tu masa guna spectra 3 ni kena gak motor dia slow.. pastu asben bukak... tiub dalam je longgar.. bila ketatkan ok balik..

    ReplyDelete
  2. harap2 mr.tmfs dpt la baiki pump tu jimat sikit duit kan..

    ReplyDelete
  3. dulu masa kerja saya perah gune tangan jek.haha...
    sbb gune pam manual murah kot so sakit bile pam terus fobia..kihkih..

    ReplyDelete
  4. saya ni surirumah,jadi pam mengepam ni tak de pengalaman

    ReplyDelete
  5. akak x pernah pam .. selalu makan ubat berhenti susu ...

    ReplyDelete
  6. wafiq nak dpt adik ke?huhuhu..
    klu btl alhamdulillah...=)

    ReplyDelete
  7. Hihi ape salahnye..wafiq kan dah besor..bole geng ngan anok yani pulok

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...