FB

Monday, September 26, 2011

Selsema ...Adakah Kerana Witch Yoo Hee ?


Assalamualaikum ..

Mode sekarang selsema tahap medium ..haha boleh ke gitu..semalam mmg selsema tahap high menggila..sampai mai keje nie daku kelek face towel ke hulu ke hilir..untuk apa lagi face towel tu..utk itu ler..hahha..kalau guna tisu harus berkotak-kotak..kihkih...tapi sebenarnya lagi best dan lagi 'bersih' guna tisu ..

daku nie dah lama benar tak kena sakit...tak ingat dah kali terakhir bila sakit nie...orang kata antibodi kuat gitu ..daku rasa la nie sakit gara-gara seminggu dua mingu lepas tak cukup tidur..puasa straight..nie pun belumhabis mengganti lagi..stop kejap gara2 selsema nie..tekak pon perit..macam mana nak puasa..

seminggu dua nie daku gian tengok citer korea..layan WITCH YOO HEE ..-betol tak eja nie ?-haha..tengok sampai tak ingat benda lain tajuk citer pun boleh tak ingat ..nie citer lama tapi daku beru tau ade citer nie..tu pun tertengok kat TV7 ..sekarang duk main kat TV7..isnin sampai jumaat jam 12.00 t/hari..sah2 la boleh tengok jumaat jer sebab hari lain keje ..dek tak puas hati terus donlod tengok sampai lebam bijik mata...

tengah malam layan Witch Yoo Hee..4.30 bangun sahur..pastu tengok Witch Yoo Hee lagi..mana nak cukup tidur..tu rasa yang sampai selsema nie..huish..

semalam daku berbaring lesu dalam bilik ..mr.tmfs semalam gi main badminton..wafiq pulak apa ajaibnya semalam tak tau..dia tidur awal..haha..kesian kat ibu dia kut ...mr.tmfs balik main badminton terus dia bawak ubat ngn air masuk bilik..daku nganga mulut je...tersangat tak larat sampai org suapkan..lepas tu terus tidur..tidur samapi ke subuh ..langsung tak terganggu tidur...ntah ubat apa yang mr.tmfs suap semalam..mmg power habis!

so hari nie..rasa ringan sikit kepala nie..terima kasih Ya Allah bg kesembuhan nie..terima kasih Mr.TMFS tolong bg ubat..kalau harapkan daku tak kosser nak makan ubat2 nie..

so hari nie boleh ler daku berdepan dengan pegawai kastam yg nak dtg audit ..sekali dtg audit utk 4  tahun terus..huhu..berpinor mata daku ngan kak rozie siapkan dokumen2 yang diorang nak...tapi kalau mr.bos yang layan dorang kan best jugak kan ... hihi ...

WITHCH YOO HEE ..kisah cinta 5 segi ...ada part sedih ada part lucu...best! 4 setengah bintang!









4 comments:

  1. pndai wafiq tdo awl ye,dia fhm ibu dia xsihat tu :D

    ReplyDelete
  2. aaa..baru lepas tengok jugak cerita ni..suka ngan pakcik jhonny..dah la gentleman.. hensem gitu..hoho..

    ReplyDelete
  3. klu xsilap prince ..prince tgk cite ni masa zmn prince stdy dulu..best la cite ni..tpi xsuke ending die..hehe

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...