Tuesday, September 13, 2011

Mid Autumn Celebration


Assalamualaikum ...

ini entri penuh gambar .. kita layan citer bergambar jer la yer...hihi...seronok tengok dorang celebrate karnival tanglung nie....

tanglung hajat dilepaskan...meriah tul dorang main ...


tu tanglung la ....

fun fair pun ada..ajak wafiq naik buai nie.bukan main suka lagu budak tu..time buai tu berpusing naik ke atas maintain je muka..tp time buai tu berpusing turun ke bawah wafiq jd gerun..mintak bukak pintu buaian tu nak turun..bila naik ok balik .. hihi

nie wafiq tak leh main..bahaya lg utk dia..nak naik boleh tp ibu dia kena naik sama..sanggup??hahah!rumah hantu pun ada...kuda pusing pun ada..last wafiq ajak naik keretapi pusing ...mcm biasa..ibu dia pun kena naik sama..buat tak malu muka aje ler..lg pulak ramai pulak kaum bapak ikut naik sama teman anak..kaum ibu macam cover cun aje..daku je kaum ibu yg buat tak malu..hihi...mr.tmfs xsanggup nak naik dah keretapi..dia stil pusing-pusing kepala lepas naik buai ....so..memory remains sekejap di situ..teringat zaman budak-budak...


kimono girls...

tarian melayu pun ada...geng2 chinese melopong je mulut tengok dorang menari lemah gemalai..hihi..lepas tu baru persembahan dari 'artis cina' ...

mr.tmfs sibuk nak bergambar dgn geng2 costume...dia cakap nak tunjuk kat kawan dia yang kononnya dia gi Jepun..ceh!! hahaha...


mr.tmfs lagi..hihi..dgn budak2 pakai cheongsam nape tak nak bergambar ? kalo tak boleh cakap kat kawan gi China pulak...hikhik..macam2 la suami daku nie...


wafiq kalih belakang..tak mo tengok hantu katanya..hahaha..sekali si rambut putih tu say 'hai' kat Wafiq..menangis budak tu...hahaha...kesian anak ibu ...

'kakak..ada rabbit atas kepala'... berani pulak budak wafiq nie tegur amoi tu..tak nampak ke hantu kat sebelah kakak rabbit tu wafiq oiii..... hihi ...




sekian ....

terima kasih sudi baca....^^






12 comments:

  1. Ayuni & Wida : kat kg cina esplanade..pergi la ....

    misya : sekejap takut..sekejap suka..kompius akak...hikhik...

    ReplyDelete
  2. hah? kg cina esplanade? kg cina kat the store tu lah kan?

    eh..kenal x dengan roziah yusoff.tgk fb td dia mutual fren dgn sis, kak zi tu satu ofis dgn sy..hehe

    ReplyDelete
  3. bestnya kak ya.. nk g atek ar.. sampai bilo ni ado

    ReplyDelete
  4. patut la ramai jer mlm td....tgk mcm jem je jln tu trus pusing jalan banggol xtau lak ade event gtu hehehe ;)

    ReplyDelete
  5. wow..meriahnya suasana kat sana...dimane tu eh..

    ReplyDelete
  6. wahhh, kk minat la cosplay-2 mcm tu, nak la satu. :DD

    ReplyDelete
  7. laa..ada gak sambutan eh?xtau lak..hihi

    sis duk mana eh?

    ReplyDelete
  8. Dok tao pon pesta tanglung merioh lagu ni..xpe ah gi tahun depan pulok..bole g ngan anok..tahun ni g bwk perot wak seeh je huhu

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...