Sunday, September 18, 2011

Jadi Kenangan ...

Assalamualaikum ...

Will be a memory ....


nie gambo raya geng-geng perempuan kat ofis baru nie..staff perempuan berapa kerat je sebenarnya ..nampak ramai sebab sekali ngan trainee...yang duduk pakai baju kaleer merah tu la wife my big boss..yang duduk pakai tudung biru tu kenal tak saper..tak kan tak kenal kut ...hahha...gambar staff lelaki tak de..sebabnya dorang tak bergambar..hihi..kalo dorang nak bergambar pun tak muat masuk frame pun..kena ambik by group sebab ramai sangat ..yaya rasa lebih 40 orang ...hihi...


 dah ler staff perempuan tak sampai 2 belah tangan nie ..ada pulak yang resign .. buat bie ... hari nie dia dah start keje kat tempat baru...semoga sentiasa maju jaya dalam kerjaya ye.....









8 comments:

  1. nak kerja kat ofis sis lah..hehe
    ada kerja 0 x?

    ReplyDelete
  2. wida : yg resign tu jawatannya Quantity Surveyor ..jurukur bahan ...so QS ada la kosong ..setakat nie jawatan lain tak de la ..

    ReplyDelete
  3. seronoknya bila berkumpul berhari raya...nmpk hepi je semua

    ReplyDelete
  4. kat opis prince mmg ramai perempuan dari lelaki..hehe

    ReplyDelete
  5. waaa ramai membe kk amek QS tu kat uitm dl , hehe

    ReplyDelete
  6. Prince : Ofis sy ramai lelaki dari perempuan.. nisbah 1:5 ...hihi ..

    ReplyDelete
  7. kk : dorang nak keje trg ke..hikhik..^^

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...