FB

Friday, September 2, 2011

Cuti Segalanya


Assalamualaikum ...

hah! dah seminggu blog tak berhapdet! tuan punya blog cuti raya dengan bersungguh-sungguh maka blog pun ikut cuti...hihi...sedar tak sedar hari nie dah raya ke-4 ..esok raya ke-5..hari ahad dah start keje tapi yaya apply cuti ahad nanti... last day keje ari tu tersangat sebok..sampai form cuti tak sempat nak isi ..cakap mulut je ngan bis nak cuti..nasib my head department baik hati ... dapat ler cuti lebih sehari ..campur cuti jumaat sabtu cukup 10 hari cuti raya..hihi..best! jgn tak tao..my head department pun cuti..dah la kami account department 3 org je..2 bercuti maka tinggal la kak rozie sorang-sorang ..haha..tak pe kak rozie..tak sibuk mana pun..semua org mood keje ke laut...kalau staff mintak cash suruh dorang guna duit sendiri dulu ye ... hihi ^^

tahun nie raya jem betul la...semua jem..sebabnya rasa malas nak bergerak..hahah! penat dow! rasa cuti 10 hari nie nak nikmati sungguh-sungguh! bukan senang nak dpt cuti ( tunggu beranak jer ler dapat merasa cuti lama ..^^) pergi raya sanak saudara terdekat je ...

tapi .. part paling haru...(memang mengharukan....) .... sekeping gambar wafiq pun yaya tak ambik..memang tak de gambar dia pakai baju raya..haih..betul la tak rasa nak beraya,.rasa nak relax jerrr ....memang tak ingat langsung nak ambik gambar..sekeping gambar family pun tak de ... huhuhu.....



nota kaki : wafiq baru jer bangun tido ...yaya cakap kat dia 'jom makan' ... boleh pulak dia jawab ..'tak mboh..pose'... hahahah... pengsan ibu... malam-malam pun mao puasa ka ?



















1 comment:

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...