Sunday, September 11, 2011

The Cave Of The Golden Rose Is Back !!!

Yeay !!! Mlm nie jam 10 sila bukak tv n tengok tv ..erk..xpasti channel mn..^^..hikhik..sebabnya cerita kegemaran yaya suatu ketika dulu akan ditayang kembali malam nie..tak sabar nak tengok..^^

The Cave Of The Golden Rose..dah lama citer nie..glemer dgn watak2 Fantaghiro,Ramualdo (betul ke eja nie?)..dan watak yang paling tak dapat dilupakan watak Tarabas..hero jahat yang sangat ehsem! Last dia jd baik la...

lama sangat citer nie sampai tak ingat bila.time sekolah dulu...teringat masa tu ..masa tu yahoo mesengger tak brape nak glemer lagi..semua orang duk chatting kat MIRC..(korang ingat lagi tak MIRC nie??) ..berderet2 orang guna nick name watak2 dlm citer tu..haha...

Dh ingat2 lupa jln citer tu..tp apa yang tak leh lupa ade batu kecik yg boleh bercakap tu..cakap banyak pulak tu ..hihi

ok la..wafiq mengacau nie..dh 3 hari tak hapdet blog..banyak benda nk citer tp belum berkesempatan..sibuk..banyak keje kat ofis...kat rumah sibuk melayan wafiq..kalau bukak laptop dia pun sure menyibuk sama..hihi...

Sent from Samsung Mobile

3 comments:

  1. best ke cter tu.. kalau channel astro kirem salam je la.. umah aku xde astro.. :(

    ReplyDelete
  2. best sis..kat tv9.main setiap hr ahad rasanya..

    mlm td dah ngantuks sgt..tp tunggu jugak depan tv, hehe

    ReplyDelete
  3. sy pun tgk mlm td...dulu2 mmg addicted dgn cite esp watak tarabas...x sabo nak nunggu dia muncul hehe

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...