Monday, September 5, 2011

6 Syawal

Assalamualaikum ...

hoho ... hari nie dah start keje .. gumbiranya rasa hati ini..berkobar-kobar nak buat keje ofis yang tertangguh nie ..haha..iyo lah tu .. tapi banyak betul nie keje tertangguh ..semua dokumen yaya sumbat masuk file masa last day keje before raya..ari nie baru nak tengok balik...susah jugak nie nak kena  flashback balik 'story' setiap dokumen tu ... huhu ..

semalam ayah wafiq cuti..kami cuma pergi kenduri kahwin jiran sebelah kanan rumah mak mertua dan open house jiran sebelah kiri ..last gi rumah nenek mr.tmfs kat jalan tok lam lepak-lepak kat sana...

gambar masa raya pertama sehingga raya ke 4 sekeping gambar pun tak de...raya ke 5 dan raya ke 6 baru terhegeh hegeh nak ambik gambar ... hihi ...


 anak teruna i ..buah hati pengarang jantung ... (bila nak dapat anak dara nie .... huhu )


baru ada gambar raya bertiga..haha.. wafiq..sign peace wafiq ak berapa jadi la ...




nota kechikkk buat mr.tmfs ^^ : abg, tahun depan tak kira..nak ambik gambar kat studio di pagi raya !!!














8 comments:

  1. salam..
    selamat memulakan tugas dan selamat hari raya..ermmm, manisnya senyuman hero kesayangan anda tu..mesti banyak dapat duit raya...he he

    ReplyDelete
  2. pagi2 raya kedai xbuka lagi la...beli je kamera DSLR sebiji ambik gmbr sendiri pastu hantar kedai cuci..hehe

    ReplyDelete
  3. @zulkbo : manis?..hihi .. buadak-budak biasala banyak dapat duit raya..ibu ngan ayahnya pulak banyak keluar duit raya...hihi

    ReplyDelete
  4. @price : DSLR? kalau beli pun tak reti guna..hahha..studio gambar(chinese punya) akan buka just utk kita kalau kita book awal-awal..dah survey..tahun depan la pergi ..

    ReplyDelete
  5. sama la tak dak gambar raya ... sibuk buat kerja ja.. tak sempat nak bergambar...

    ReplyDelete
  6. huuk comel toi wafiq^^ anak pempuan.. kene usaha lagi tu kak^^

    btw selamat hari raya kak^^

    ReplyDelete
  7. stakat nak amek gambar kat studio tu meh kat saya gambar yg kat rumah tu.. sy kasi edit taruk background studio tu... nampak mcm ala2 amek gambar kt studio gak.

    hehehe...

    selamat raya mummy wafiq! ngee...

    ReplyDelete
  8. Aiyak... gambar raya kat studio tak buat lagik, masih terus dituntut org tersayang ik ik ik!!

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...