Sunday, September 4, 2011

5 Syawal

Assalamualaikum ...

Suasana raya dah makin kurang..orang dah tak pakai baju raya dah..tetamu pun satu family je berkunjung ke rumah semalam.tu pun pakcik mak yaya..sini sana duk sibuk kenduri kendara .. orang terengganu meriah rayanya setakat 3 hari je...memandangkan yaya agak hilang ingatan untuk snap gambar masa 1 syawal ..maka semalam bila nak gi kenduri kawin anak jiran sebelah sempat la yaya ber pose sikit sikit depan rumah mak..hihi ..nak jugak barang sekeping dua gambar syawal tahun nie terabdi dalam blog nie ...^^


 hihi...tak malu tempek gambo sendirik..bior ler...nak letak jugak !!! ^^ 
 (pesal muka semakin melebar ???? ...huhuhu )

 my hero my soul .... thanks tg rabeah bg present baju tu ... size 4 tahun mmg padan ngn wafiq yg 2 tahun 2 bulan tu .. cuma labuh sikit jer..tapi tak pe..boleh pakai lama..baju raya wafiq yaya pun beli yang size 4 tahun...

anak dan ibu ...mr.tmfs tak de ..pergi mencari rezeki demi sesuap nasi buat kami sekeluarga..hihi...
rambut wafiq nie ibu tengok dah macam helmet!




nota kechik : hari nie ade lagi kenduri ... mr.tmfs cuti hari nie..yeay!








3 comments:

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...