Tuesday, August 23, 2011

Tak Sesuai La Wafiq


Assalamualaikum ...

Semalam pergi rumah mak jap..mak tengah nak menjahit baju raya untuk cucu dia..anak kakak yaya...mak tenung-tenung je sample baju tu..dia cakap macam besar sangat je pinggang..last-last mak mintak wafiq pakai baju kurung tu..nak try tengok padan ke tak...sebab diorang tu lebih kurang je saiznye...cuma anak kakak yaya tu kecik sikit walaupun umur sebaya ...

 ganaz semacam je..tengok kaki..suka la buat kaki gitu... huhu...

 muka jantan mu terserlah wahai anakkku ... hhahah

 iklan ubat gigi ker...wafiq selalu buat gaya nie kalau nak bergambar...

 duduk katak...ikut perangai ibu nie...hahahha....

hahaha.... tak sesuai !!!!







7 comments:

  1. mmg x sesuai ye wafiq..
    hehe.

    jgn coba2 pakai baju kurung yer...

    ReplyDelete
  2. gaya pic yg last tu ade class gitew...hehe

    ReplyDelete
  3. hahahha~pic last tu mmg terserlah anak jantan dia,.hahah

    ReplyDelete
  4. Hilang manco kau wafiq.. Ayu pun tak de. ha...ha..ha....

    ReplyDelete
  5. Salam kenal....
    hehehhe...comel apa....

    ReplyDelete
  6. Comel ah kalau kain tu buat baju melayu wafiq kak ya..

    Gambo last tu sangat xsesuai okay..ahaha

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...